Menu
Your Cart

Ard Al Zaafaran

AL KARAAM by Ard Al Zaafaran este un parfum opulent, ce surprinde dualitatea, puritatea și noblețea femeii. Un parfum intens, floral-fructat, pentru o femeie elegantă, potrivit pentru orice moment al zilei. AL KARAAM debutează fermecător, cu lemn de trandafir, floare de portocal, mandarină dulce suc..
90 lei 110 lei
Un amestec sofisticat de note lemnoase rare ce amintește de focul aprins din șemineu. Aromele de mesteacăn și ienupăr au fost alese datorită fațetelor fumurii, care emană un miros minunat pentru o seară intimă, singur sau cu prietenii. Alege și tu un parfum senzual ce te va purta de-a lungul deșertu..
85 lei 100 lei
Pentru început aroma parfumului are o puternică notă citrică, dar puțină răbdare, și începe să dezvăluie o aromă puternică de cardamon, cu note subtile de lavandă și iasomie. Mirosul clasic al trandafirilor și iasomiei te învăluie subtil, iar tonurile lemnoase de santal, iarba de vetiver și cedru, a..
80 lei 90 lei
Un parfum pur, dar în același timp sofisticat. O combinație senzațională a notelor fructate de citrice cu notele lemnoase ce va impresiona la fiecare utilizare...
85 lei 100 lei
Hayaati - Women by Ard Al Zaafaran este un parfum de damă, oriental gurmand, cu note florale și fructate. Iasomia și migdalul verde formează notele de vârf din deschiderea florală și caldă a parfumului. Gardenia parfumată, lemnul dulce și pralinele se împletesc gurmand în notele de mijloc, iar lemnu..
95 lei
Trăiește efectul irezistibil al parfumului oriental MANASIB și atracția sa luminoasă și senzuală. Toate dezvăluind fațetele misterioase și delicioase ale chihlimbarului. Parfumul se deschide cu note de iasomie și șofran, împletite cu notele minerale de chihlimbar și tonuri lemnoase de cedru pe un pa..
95 lei
"Forța de viață și energia pură își au locul în acest flacon de parfum.Lăsați-vă purtați într-o lume a viselor parfumate cu  MIRATH AL ARAB SILVER."..
89 lei
"Parfumul MUSK AL EMARAT by Ard Al Zaafaran este un parfum cremos, pudrat, cu mosc alb. Acest parfum visător se deschide cu o notă de top de trandafiri de Taif și lotus alb. Notele de mijloc oferă vanilie, miere și iasomie delicată. Baza este pudrată și ușoară, cu mosc alb.Un parfum de mosc alb foar..
75 lei 100 lei
Parfumul OUD AL SAYAD by Ard Al Zaafaran este un exemplu spectaculos de parfum oriental, cu note dulci, condimentate și afumate însoțite de vanilie delicioasă și chihlimbar...
85 lei
Oudi are o aromă tradițională orientală dulce și picantă; este clasic și energic reprezentând parfumul unui visător. Un parfum oriental prețios care combină notele lemnoase cu condimentele, descriind un parfum elegant și extrem de persistent. Oudi este în mod cert alegerea unei persoane rafinate !..
85 lei
"RIHANNA by Ard Al Zaafaran este un parfum floral, cu arome dulci dar și fresh, potrivit pentru a fi purtat de femei. Un parfum cu arome de citrice, un miros exotic, delicios.Parfumul debutează cu arome de grapefruit, portocale, piersici și fructe exotice. Aromele proaspete sunt temperate și îndulci..
90 lei
În traducere Ambasadorul Oud-ului, acest parfum unisex este o odă adusă mirosului pur oriental. Un parfum puternic, cu un iz lemnos, ușor citric. O revelație a parfumierului care aduce în prim plan note de rășină de lemn oud și lămâiță...
80 lei 95 lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.