Menu
Your Cart

Blog Feed RSS

05 apr. Cum se fac parfumurile?
ema.cretu 0 89
            Toate lucrurile frumoase au nevoie de timp și inventivitate pentru a putea fi create, iar parfumul este unul dintre cele mai clare exemple în acest caz. Pentru a putea fabrica un parfum ai nevoie de multă imaginație, un simț olfactiv bi..
21 mar. Aproape totul despre... parfum
ema.cretu 0 104
  Parfumul se adresează direct unuia dintre simţuri, mirosul, dar implicaţiile acţiunii sale merg dincolo de simplul act al detectării unei anumite miresme, schimbând stări de spirit, modificând comportamente, relaxând, motivând, dând încredere ori oferind plăcere. Orice opinii aţi avea despre viaţă..
19 mar. Parfumul, fumul pentru zeiţe, creat de prima femeie chimist din lume
ema.cretu 0 103
Cuvântul parfum provine din limba latină „per fumus” și înseamnă „ prin fum”. Parfumeria sau arta preparării parfumurilor a luat naștere în Mesopotamia antică și Egipt și a fost rafinat în continuare de romani și perși.Primul chimist înregistrat a fost o femeie pe nume Tapputi, cunoscută și ca Tappu..
15 mar. Pășește în noua lume arabă, modernă și mai sofisticată, dar puternic înrădăcinată în tradițiile Orientului!
ema.cretu 0 74
 Pline de rafinament și prestigiu, parfumurile arăbești de nișă aduc un omagiu faimoasei tradiții Orientale din Orientul Mijlociu. Sticluțele elegante te invită să descoperi o parte din misterele lumii orientale și te învăluie în arome cum nu ai mai simțit până acum. Prin ce se diferențiază parfumur..
10 mar. Cum sa iti alegi parfumul care ti se potriveste 100%
ema.cretu 0 43
Cum sa iti alegi parfumul care ti se potriveste 100% Atunci cand intri intr-un magazin de parfumuri, fie el virtual sau real, probabil ca te simti coplesita de cat de multe optiuni ai. Poate te atrag aromele orientale si intense, dar brusc incepi sa intrebi cum te-ai simti cu un parfum fructat si us..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.