Menu
Your Cart

Cum cumpar

Compania isi rezerva dreptul de a solicita plata cu cardul in cazul clientilor care au refuzat comenzi in trecut si doresc retrimiterea lor.

Sambata, duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.

Comenzi magazin online: www.parfumulmeu.ro

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pentru produse achizitionate in suma de peste 200 lei, trasportul este gratuit.

Comenzi telefonice - Luni-Vineri 10:00 - 19:00;  Sambata 12:00 - 18:00
Telefon :  Vodafone 0733341073 ( tarif normal)Email : comenzi@parfumulmeu.ro
Programul de lucru in care curierul livreaza coletele catre clienti este Luni-Vineri 9.00 - 17.30.
Aveti in vedere acest lucru atunci cand introduceti adresa de livrare

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.