Menu
Your Cart

Despre noi

Frumusetea de neegalat a orientului


Te invitam sa te delectezi cu parfumurile arabesti de nisa pe parfumulmeu.ro, un rai olfactiv.Cea mai mare provocare pe care o vei avea cand vei intra in contact cu parfumurile arabesti va fi sa alegi esenta care sa iti devina, in timp, o semnatura de stil.

Pline de rafinament si prestigiu, parfumurile arabesti de nisa aduc un omagiu faimoasei traditii Orientale din Orientul Mijlociu. Sticlutele elegante te invita sa descoperi o parte din misterele lumii orientale si te invaluie in arome cum nu ai mai simtit pana acum.

 Prin ce se diferentiaza parfumurile arabesti de nisa de celelalte? Parfumurile arabesti de nisa ocupa un loc de gratie in topul produselor de acest tip. Acestea nu seduc doar prin amestecul unic de ingrediente, ci si prin aromele intense care te insotesc intreaga zi.
Parfumurile orientale au arome complexe si te invita intr-o lume sofisticata, misterioasa si curajoasa. Inca de la prima pulverizare vei simti ca esti alta femeie. Vei prinde mai multa incredere in tine, te vei simti mai increzatoare si mai atragatoare ca oricand. Acestea au in compozitie condimente (scortisoara, cardamom, piper, cuisoare, nucsoara, etc), uleiuri lemnoase (cel mai intalnit este lemnul de agar), mosc, ambra si rasini. Aromele picante – lemnoase sunt des asociate cu arome de vanilie, cu arome puternice florale sau cu arome fructate. Descopera notele fructate, de-a dreptul gurmande, invaluite intr-o stralucire elevata a notelor orientale, ce au la baza o compozitie surprinzator de rafinata. Vei afla ca sunt incredibil de versatile si ca au arome speciale pe care nu le intalnesti pe rafturile beauty ale magazinelor de cosmetice.
Parfumurile arabesti de nisa ofera promisiunea ca vei fi o aparitie greu de uitat. Orice parfum de lux de pe parfumulmeu.ro vei alege, fii sigura ca cei din jur te vor asocia cu acea aroma speciala pe viitor. Mai multe cercetari stiintifice au demonstrat ca exista o legatura puternica intre arome si emotii. Spre exemplu, citricele te energizeaza, iar iasomia si lavanda iti induc o stare de relaxare.
Te asteptam cu o colectie impresionanta de parfumuri arabesti, care reprezinta cautarea continua a luxului si a elegantei zi de zi. Alege esenta care te va insoti intr-o calatorie senzoriala de cunoastere a propriei persoane. Orientale, dulci, fructate, subtile, elegande, moderne, notele sunt de fiecare data aparte.

Sarbatoreste increderea si irezistibilitatea fara sfarsit.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.