Menu
Your Cart

Essencia

Brand: Essencia
BLACK JASMINE by Essencia de Flores este un parfum opulent, ce surprinde dualitatea, puritatea și noblețea iasomiei. Un parfum intens floral pentru o femeie elegantă, potrivit pentru seară. Black Jasmine debutează fermecător, cu gardenii albe și tonuri verzi proaspete. Inima parfumului este dominată..
80 lei 100 lei
Brand: Essencia
Bărbatul care adoptă un stil de viață ce depășește uneori limitele acceptabilului poartă parfumul COUNTDOWN by Essencia de Flores. Este un elixir al seducției pentru bărbații cărora nu le este frică să se îmbarce într-o aventură ieșită din comun. Countdown este un parfum oriental-condimentat. Deschi..
80 lei 95 lei
Brand: Essencia
Vă place luxul? Oferiți-vă un parfum cu adevărat luxos. Apa de parfum pentru femei DALIA by Essencia de Flores, o simfonie de note de trandafiri turcești, cu litchi exotice și alte ingrediente prețioase, are o persistență uimitoare. Dacă vă parfumați dimineața, puteți fi sigură că veți mirosi superb..
90 lei 100 lei
Brand: Essencia
Apa de parfum DARBY GOLD FLORALE INTENSE by Essencia de Flores are un miros exotic, cu caracter tropical, proaspăt și distinct. Esența debutează cu note citrice de mandarină și bergamotă, combinate subtil cu miros de iasomie sălbatică. Notele de bază sunt reprezentate de chiparos, oleandru și note d..
95 lei
Brand: Essencia
Parfumul DOROTHY by Essencia de Flores este o adevărată ispită feminină! În fiecare notă, reușește să reflecte sofisticarea misterioasă, grația elegantă și luxul senzual. Fascinează atât prin design-ul inedit, cât și prin aroma încântătoare. Începând cu coardele expresive de iris, prune coapte și șo..
85 lei 110 lei
Brand: Essencia
Eleganță și simplitate, rezistență, masculinitate și rafinament - toate acestea descriu apa de parfum ESSENCIA 01 by Essencia de Flores. Impetuoasă și rafinată din categoria unisex va depăși așteptările oricui. Aceasta atrage atenția prin acalmia melodiei florale și prin acorduri puternice, lemnoase..
95 lei
Brand: Essencia
Trăiți-vă viața după bunul plac, fără să țineți cont de părerea altora. Nu vă uitați înapoi. Apa de parfum unisex ESSENCIA 02 by Essencia de Flores este creată pentru toți cei care refuză limitele. Compoziția este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Un parfum post-modernist, bazat pe..
95 lei
Brand: Essencia
Apa de parfum ESSENCIA ORCHIDS NOIR by Essencia de Flores prezintă o aromă floral-orientală, destinată femeilor elegante și senzuale. Designul atrăgător și misterios se potrivește cu aroma provocatoare, feminină, atrăgătoare. Notele de vârf sunt redate printr-un amestec suculent de bergamotă, coacăz..
95 lei
Brand: Essencia
EVIDENCE by Essencia de Flores este un parfum luminos, asemenea unei senzații de spațiu infinit: un acord chypre absolut modern, chic și atemporal. Prospețimea rafinată a esenței de bergamotă se întrepătrunde cu aroma absolut feminină de trandafir de Damas. Umbra delicată a esenței de patchoulli imp..
95 lei
Brand: Essencia
Dezvăluie-ți puterea masculină cu EXCITE by Essencia de Flores, o compoziție irezistibil de captivantă. Profunzimea sa rezidă în aromele de muşchi, lemn de cedru şi mosc senzual. În parfumul Excite nu doar că simțiți diferența dintre notele de top și cele de bază, dar și pe toată perioada menținerii..
95 lei
Brand: Essencia
Apa de parfum FLORALE by Essencia de Flores a fost creată pentru tipul de femeie care tinde să fie vedeta oricărui eveniment în societate. Lasă-te învăluită de fermecătorul cocktail floral, fii memorabilă, fii centrul atenției! Un parfum floral elegant, pentru femeia elegantă și modernă. Încă de la ..
95 lei
Brand: Essencia
Descoperiți feminitatea, tandrețea, eleganța și seducția evocate de apa de parfum GIRL POWER by Essencia de Flores! Acest fermecător parfum feminin cucerește simțurile și atrage atenția celor din jur. Un parfum de flori și fructe pentru femei elegante și încrezătoare în propriile forțe. Parfum Girl ..
95 lei
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.