Menu
Your Cart

LATTAFA

Brand: LATTAFA
Lattafa Perfumes își desăvârșește magia creatoare în prezenta apă de parfum! Cu adevărat, o operă de artă!!!"Adeeb" (80 ml) se bucură de o prezentare de excepție! Ceva absolut original : sticla apei de parfum se ascunde de ochii posesorului printre paginile unui jurnal cu zeci și zeci de file (foi v..
100 lei 150 lei
Brand: LATTAFA
AHLAM Al ARAB INTENSE este un parfum arăbesc bărbătesc ce împărtășește poveștile Dubaiului printr-o aromă specială și misterioasă, parcă obținută printr-o vrajă ce nu poate fi dezlegată...
80 lei
Brand: LATTAFA
Al Jawharah Al Lail un parfum feminin, delicat, exotic, cu miros floral – fructat. Călătorim în grădini exotice, iar notele de vârf ne conduc pașii în livezi de guava și piersici, ne continuam plimbarea cu notele de mijloc în grădini cu miros de trandafiri, lotus și o boltă imensă cu fructul pasiuni..
80 lei
Brand: LATTAFA
Al Jawharah Al Nahar este un parfum arăbesc pentru bărbați. Parfumul debutează cu note de Salvie și Lămâie, apoi continuă printr-un amestec aromat de Balsam Tolu, Cardamom Negru, Scorțișoară și Praline. Baza este alcătuită din note de Patchouli, Ambră Neagră și Lemn de Trandafir Brazilian. ..
80 lei
Brand: LATTAFA
AL MAAS  by Lattafa este un parfum captivant și senzual ce poartă semnătura noii declarații a feminității, un buchet cu arome de iasomie, vanilie și mosc...
65 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Al Sayaad - Men by Ard Al Zaafaran este un parfum aromat, fresh-floral pentru bărbați. Parfumul debutează ușor prin notele de vârf fresh și aromate de cardamom, cedru, rozmarin și grapefruit. Accentele de Ylang-Ylang, tuberoză și tămâie formează notele florală de mijloc a parfumului. Cedrul..
95 lei
Brand: LATTAFA
AL SAYAAD by Ard Al Zaafaran pune în valoare feminitatea și delicatețea femeii ce îl poartă. Încă de la început, parfumul se evidențiază prin notele florale ale liliacului urmând ca mai apoi lemnul de guaiac și patchoulli să acapareze simțurile olfactive. Finalul este unul glorios, mirosul schimbând..
95 lei
Brand: LATTAFA
"Alf Zahra Wa Zahra by Ard Al Zaafaran este un parfum oriental floral de damă. Numele parfumului se traduce ""1001 de flori"". Un parfum deosebit, îndrăzneț, exotic, misterios, complex, senzual, sofisticat, cu arome ce radiază profunzime. Folosește parfumul oriental ca fiind arma ta secretă, elixiru..
90 lei
Brand: LATTAFA
"Un parfum cu un miros adolescentin, un dulce suav ce cucerește pe oricine.Ana Abiyedh, învăluie perfect mirosul lemnos cu o mantie de vanilie și mosc."..
90 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Bint Hooran by Ard Al Zaafaran este un parfum feminin, oriental, senzual, cu note florale, fructate. Un parfum plin de corp, luxuriant și senzual, cu un caracter oriental, perfect pentru seară sau ocazii festive."..
90 lei
Brand: LATTAFA
Clasicism, eleganță, bogăție. Pe lângă o atitudine elegantă, demnă și foarte încrezătoare, Dar Al Hae este un accesoriu ce scoate în evidență personalitatea și gustul tău în materie de stil...
95 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Dar Al Hae by Ard Al Zaafaran este un parfum oriental cald, dulce și pătrunzător pentru femei. Un parfum cu adevărat încântător, cu o atmosferă orientală, a cărei căldură și moliciune răspândesc o armonie plăcută, potrivită pentru orice ocazie...
95 lei
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.