Menu
Your Cart

Paradise

Brand: Paradise
AVENUES by Paradise este un mix sofisticat pentru bărbații care savurează o viață bine traită. O sticlă elegantă, o aroma florală, lemnoasă, proaspată. Plin de energie și dinamism, parfumul are note de top de ananas, coacăze negre, măr și bergamotă. Notele de inimă sunt o combinație adâncă, puternic..
70 lei
Brand: Paradise
BLACK ORCHARD by Paradise este un parfum oriental, condimentat. Aroma acestui parfum reușește să îți încânte simțurile ca nimeni altul și îți captează atenția cu un amestec senzual de trufe, coacăze negre, ylang-ylang, bergamotă, note fructate, orhidee, lotus, ciocolată, lemn de santal, vanilie, pat..
65 lei
Brand: Paradise
Descoperiți un mod garantat de a trezi în sufletul dvs. instinctul cuceritorului sigur pe sine. Cu apa de parfum BLUE DE PARADISE, savurați senzația succesului. Parfumul întruchipează bărbatul energic și atractiv, așa cum se vor simți toți cei care se dau cu el. Este un parfum aromatic, lemnos, pent..
65 lei
Brand: Paradise
EAU DE FLOWERY by Paradise este un parfum floral, senzual, ce oferă o atingere sofisticată. Feminin și fermecător, conține mandarină, trandafir, lemn de santal, și un ingredient UNIC: floarea de Osmanthus ce se culege o singură dată pe an, dintr-o regiune îndepărtată a Chinei. Un parfum cu adevarat ..
70 lei
Brand: Paradise
"Apa de parfum ELLE EST BELLE by Paradise reprezintă un simbol al frumuseții naturale și al senzualității irezistibile. Aroma sa exclusiv feminină conturează cele mai demne personalități. Esența parfumată ascunde o combinație echilibrată de feminitate și forță. Elle Est Belle emană un parfum floral-..
75 lei
Brand: Paradise
Apa de parfum INTENSIVO by Paradise, face parte din grupul de arome de ferigă, lemnoase. Deținătorul unei astfel de arome este elegant, puternic și curajos, pentru el nu există bariere. Aroma distinctă a parfumului Intensivo constă în contrastul dintre notele de vârf proaspete de busuioc, note marin..
70 lei
Brand: Paradise
Când parfumul devine artă, îl delectează pe cel ce-l folosește cu o experiență senzorială de neuitat. Original și cald, parfumul pentru bărbați INTIMATE by Paradise oferă un refugiu liniștit și intim, în mijlocul haosului lumii moderne. Este un parfum profund, fumuriu, balsamic și lemnos, abstract ș..
70 lei
Brand: Paradise
Forța, dinamismul și energia sunt întruchipate într-un parfum ce combină prospețimea sălbatică cu senzualitatea animalică. Apa de parfum pentru bărbați INVENTO by Paradise este concepută pentru eroul absolut, desemnat de zei, având binecuvântarea lor. Un parfum acvatic, fresh, cu subtonuri lemnoase,..
70 lei
Brand: Paradise
Apa de parfum LEGACY by Paradise este alegerea ideală pentru un bărbat sigur pe sine, nu foarte comunicativ și ușor reținut. Fără un cuvânt, simțiți cum radiază hotărâre, autenticitate și pasiune pentru dragoste și hedonism. Este un parfum fougère fresh și subtil ce exprimă forță și delicatețe, desc..
70 lei
Brand: Paradise
OLYVIA by Paradise este un parfum feminin neobişnuit, ce combină elementele clasice cu spiritul provocator al epocii moderne. Acest parfum te va transforma într-o zeiţă modernă şi pasională, căreia nu-i rezistă niciun bărbat. Parfumul feminin Olyvia este dinamic şi pasional, la fel ca femeia care îl..
80 lei
Brand: Paradise
Parfumul PEGASY by Paradise este un parfum oriental, fougere. Un parfum irezistibil, cu o aromă unică pentru a vă însoţi toată ziua. Aroma debutează cu coarde de bergamotă înconjurate de heliotrop și zira. Acestea sunt amestecate cu migdale, ce cu sunetul lor uscat se transformă în note de vanilie, ..
80 lei
Brand: Paradise
Parfumul SALVAGE by Paradise, cu aromă predominantă de ferigă, a fost creat special pentru personalitățile rebele. Notele de vârf de piper încing atmosfera, ce se împletește perfect cu o bergamotă proaspătă și sclipitoare. Pe corp, aroma apei de parfum este dezvăluită de baza de ambroxan, ce conferă..
75 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.