Menu
Your Cart

Parfumuri bărbați

Parfumuri bărbați
Brand: LATTAFA
AHLAM Al ARAB INTENSE este un parfum arăbesc bărbătesc ce împărtășește poveștile Dubaiului printr-o aromă specială și misterioasă, parcă obținută printr-o vrajă ce nu poate fi dezlegată...
80 lei
Brand: LATTAFA
Al Jawharah Al Nahar este un parfum arăbesc pentru bărbați. Parfumul debutează cu note de Salvie și Lămâie, apoi continuă printr-un amestec aromat de Balsam Tolu, Cardamom Negru, Scorțișoară și Praline. Baza este alcătuită din note de Patchouli, Ambră Neagră și Lemn de Trandafir Brazilian. ..
80 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Al Sayaad - Men by Ard Al Zaafaran este un parfum aromat, fresh-floral pentru bărbați. Parfumul debutează ușor prin notele de vârf fresh și aromate de cardamom, cedru, rozmarin și grapefruit. Accentele de Ylang-Ylang, tuberoză și tămâie formează notele florală de mijloc a parfumului. Cedrul..
95 lei
Brand: LATTAFA
Clasicism, eleganță, bogăție. Pe lângă o atitudine elegantă, demnă și foarte încrezătoare, Dar Al Hae este un accesoriu ce scoate în evidență personalitatea și gustul tău în materie de stil...
95 lei
Brand: LATTAFA
Acest parfum este fără îndoială o semnatură pregnantă a masculinității, având în vedere notele spicy pe care le afișează de la prima pulverizare, până în profunzimea aromelor ce stau la baza compoziției sale.Deschiderea citrică face o introducere spectaculoasă în inima dulce și picantă a compoziției..
90 lei
Un amestec sofisticat de note lemnoase rare ce amintește de focul aprins din șemineu. Aromele de mesteacăn și ienupăr au fost alese datorită fațetelor fumurii, care emană un miros minunat pentru o seară intimă, singur sau cu prietenii. Alege și tu un parfum senzual ce te va purta de-a lungul deșertu..
90 lei
Brand: LATTAFA
Ejaazi este un parfum fresh, cu influențe orientale. Notele de vârf au arome de portocală, bergamotă, lavandă și un iz condimentat de cardamon. Notele de mijloc redau un parfum mai îndrăzneț cu miros de lăcrămioare, scortișoară, patchoulli și piper, în timp ce notele de bază aduc arome masculine de ..
95 lei
Brand: LATTAFA
Este un parfum luxos, îndrăzneț, cu note proaspete și lemnoase, ideal pentru bărbații carismatici și eleganți. Notele de vârf ale parfumului au fost realizate din esențe de lămâie, tamarind, ghimbir și rozmarin. Notele de mijloc sunt condimentate și florale; salvia, piperul, nucșoara, cardamonul, mu..
100 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Fakhar - Men by Lattafa este un parfum pentru bărbați cu note oriental - lemnoase, irezistibil, ce persistă ore întregi încă de la prima pulverizare.Parfumul Fakhar, ce face parte din gama de lux ""Pride of Lattafa"", debutează cu note fresh, frunze de violete și bergamotă revigorantă alătu..
150 lei
Un parfum pur, dar în același timp sofisticat. O combinație senzațională a notelor fructate de citrice cu notele lemnoase ce va impresiona la fiecare utilizare...
100 lei
Brand: LATTAFA
JAZZAB SILVER by Ard Al Zaafaran este un parfum rafinat cu note fresh-lemnoase și o tentă florală. Se deschide prin notele fresh de citrice, lămâie și frunze de ceai. Un parfum elegant, fresh, ce se potrivește pentru orice ocazie...
85 lei
Brand: LATTAFA
LAHDATH by Lattafa este un parfum uimitor, cu note lemnoase și condimentate. Un parfum minunat și unic...
85 lei
Afişare 1 - 12 din 57 (5 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.