Menu
Your Cart

Parfumuri damă

Parfumuri damă
Brand: LATTAFA
Al Jawharah Al Lail un parfum feminin, delicat, exotic, cu miros floral – fructat. Călătorim în grădini exotice, iar notele de vârf ne conduc pașii în livezi de guava și piersici, ne continuam plimbarea cu notele de mijloc în grădini cu miros de trandafiri, lotus și o boltă imensă cu fructul pasiuni..
80 lei
AL KARAAM by Ard Al Zaafaran este un parfum opulent, ce surprinde dualitatea, puritatea și noblețea femeii. Un parfum intens, floral-fructat, pentru o femeie elegantă, potrivit pentru orice moment al zilei. AL KARAAM debutează fermecător, cu lemn de trandafir, floare de portocal, mandarină dulce suc..
90 lei
Brand: LATTAFA
AL MAAS  by Lattafa este un parfum captivant și senzual ce poartă semnătura noii declarații a feminității, un buchet cu arome de iasomie, vanilie și mosc...
65 lei
Brand: LATTAFA
AL SAYAAD by Ard Al Zaafaran pune în valoare feminitatea și delicatețea femeii ce îl poartă. Încă de la început, parfumul se evidențiază prin notele florale ale liliacului urmând ca mai apoi lemnul de guaiac și patchoulli să acapareze simțurile olfactive. Finalul este unul glorios, mirosul schimbând..
95 lei
Brand: LATTAFA
"Alf Zahra Wa Zahra by Ard Al Zaafaran este un parfum oriental floral de damă. Numele parfumului se traduce ""1001 de flori"". Un parfum deosebit, îndrăzneț, exotic, misterios, complex, senzual, sofisticat, cu arome ce radiază profunzime. Folosește parfumul oriental ca fiind arma ta secretă, elixiru..
90 lei
Brand: LATTAFA
"Un parfum cu un miros adolescentin, un dulce suav ce cucerește pe oricine.Ana Abiyedh, învăluie perfect mirosul lemnos cu o mantie de vanilie și mosc."..
100 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Bint Hooran by Ard Al Zaafaran este un parfum feminin, oriental, senzual, cu note florale, fructate. Un parfum plin de corp, luxuriant și senzual, cu un caracter oriental, perfect pentru seară sau ocazii festive."..
90 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Dar Al Hae by Ard Al Zaafaran este un parfum oriental cald, dulce și pătrunzător pentru femei. Un parfum cu adevărat încântător, cu o atmosferă orientală, a cărei căldură și moliciune răspândesc o armonie plăcută, potrivită pentru orice ocazie...
95 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul Fakhar - Women by Lattafa este un parfum pentru femei cu note oriental-florale, o mireasmă irezistibilă ce persistă ore întregi încă de la prima aplicare.Parfumul Fakhar - Women ce face parte din gama de lux ""Prinde of Lattafa"", te va încânta cu esențe lemnoase de Oud, condimente de șofra..
150 lei
Brand: LATTAFA
Parfumul reprezintă o combinație uimitoare de note florale, citrice, nuci dulci și lemnoase ce creează o aromă colorată, dar elegantă. Notele lemnoase oferă un sentiment luxos și puternic...
85 lei
Hayaati - Women by Ard Al Zaafaran este un parfum de damă, oriental gurmand, cu note florale și fructate. Iasomia și migdalul verde formează notele de vârf din deschiderea florală și caldă a parfumului. Gardenia parfumată, lemnul dulce și pralinele se împletesc gurmand în notele de mijloc, iar lemnu..
95 lei
Brand: LATTAFA
Un parfum oriental ce reprezintă echilibru deplin. O combinație de arome fructate și florale ce emană frumusețe la fiecare purtare. Un mix unic de coacăz negru, pere dulci și iasomie, iris, portocală și vanilie, tonka și pachouli. Huroof Al Hub reprezintă frumusețea într-un parfum persistent!..
95 lei
Afişare 1 - 12 din 82 (7 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.