Menu
Your Cart

Parfumuri de lux

Parfumuri de lux
Brand: Swiss Arabian
AL WASEEM by Siwss Arabian este un amestec intrigant și complex de note de parfum, care îi va face să ghicească despre omul sub parfum. Al Waseem se deschide cu o combinație de flori albe proaspăt înflorite, inclusiv lăcrămioare, adăugând un fațetă de rafinament francez. Tonurile de verzi de plante ..
180 lei 200 lei
CASABLANCA CASABLANCA
-13 % Out Of Stock
Brand: Swiss Arabian
CASABLANCA by Swiss Arabian a fost inspirat de orașul uluitor care se ridică din nisipurile deșertice ale moștenirii sale. Atunci când porți Casablanca, devii o parte din ea. Frumusețea ei este incontestabilă. Eleganța sa este asigurată. Legenda este eternă. Casablanca se deschide cu o notă tentantă..
200 lei 230 lei
Brand: Swiss Arabian
FAITH by Swiss Arabian este un parfum floral, fructat, dulce pentru o femeie care are multe fațete, la fel ca un diamant sclipitor. Ea fascinează și este învăluită în mister, dar inima ei este întotdeauna sinceră. Când poartă Faith, devine orbitor de strălucioare ca o nestemată în lumina soarelui. F..
155 lei 180 lei
Brand: Swiss Arabian
GHARAAM by Swiss Arabian este un parfum aromat, lemnos, de culoarea chihlimbarului, inspirat de primii pași în călătoria dragostei, când ochii dansează și inimile strălucesc. Gharaam te ispitește pe o cale irezistibilă prin aroma narcotică a petalelor prețioase de iasomie, împreună cu șofranul, cel ..
250 lei 290 lei
Brand: Swiss Arabian
GHAZI by Swiss Arabian este un parfum citric, floral, pentru bărbați, cu un finisaj lemnos. Întruchipează spiritul unui om care câștigă întotdeauna. Depășind provocările și reușind în afaceri și în viață, acesta este parfumul omului care îi cucerește pe toți în calea sa.Ghazi se deschide cu un acord..
120 lei 150 lei
Brand: Swiss Arabian
GHAZI OUD by Swiss Arabian este inspirat de puterea unui om care nu pierde niciodată. Invincibil în tot ceea ce își propune să facă, bărbatul Ghazi Oud are nevoie de un parfum care să-i simbolizeze puterea și prezența.Ghazi Oud are un impact imediat cu notele sale de deschidere robuste de oud și bal..
120 lei 150 lei
Brand: Swiss Arabian
HAMSAH by Swiss Arabian este un parfum floral, dulce, care își etalează straturile delicioase pentru a-și dezvălui adevăratul caracter, la fel ca persoana care îl poartă. Hamsah îi ispitește pe oamenii din apropiere prin notele sale florale îmbietoare. Parfumul șoptește întregii lumi că ești la fel ..
150 lei 230 lei
Brand: Swiss Arabian
HAYAAM by Swiss Arabian este un parfum lemnos, cu note de pielărie, inspirat din dragoste, care te face să te pierzi în aromele lui. Pasiunea îți îmbrățișează fiecare gând și ochii tăi strălucesc la fiecare privire pe care o împărtășești. Notele orbitoare de citrice îți fac sufletul să danseze pe ri..
250 lei 290 lei
IMPERIAL IMPERIAL
-27 % 2-3 Days
Brand: Swiss Arabian
Cu acordurile sale masculine clasice și tradiționale, IMPERIAL by Swiss Arabian este parfumul unui adevărat gentleman: al unui om care se poartă cu eleganță și stil. Imperial se deschide cu un note energizante și condimentate de citrice care creează un impact instantaneu și un strop de dinamism. Chi..
110 lei 150 lei
Brand: Swiss Arabian
Ingredientele selecționate cu pasiune conferă acestui parfum o măreție ce se potrivește cu aroma grandioasă. IMPERIAL ARABIA by Swiss Arabian se deschide cu lavandă tradițională engleză, adăugând o senzație sofisticată la începutul acestei călătorii aromatice. Lavandei i se alătură grapefruit revigo..
110 lei 150 lei
Brand: Swiss Arabian
ISHQ by Swiss Arabian este un parfum oriental condimentat, lemnos. Reprezintă atemporalitatea adevăratei iubiri, o iubire ce transcende timpul. ISQH se deschide cu note de vârf calde de piper negru și cardamom, îmbinându-se în inima parfumului cu accente pe bază de plante, salvie, garoafă picantă și..
250 lei 290 lei
Brand: Swiss Arabian
KENZY by Swiss Arabian este un parfum fructat, dulce, inspirat de sentimentele de tandrețe și devotament pentru cele mai prețioase lucruri din viață. Îi convinge pe cei care îl poartă să se învăluie în luxul acordurilor sale de vis și să se predea pasiunilor inimii. Kenzy se deschide cu note citrice..
125 lei 150 lei
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.