Menu
Your Cart

Parfumuri unisex

Parfumuri unisex
Brand: LATTAFA
Lattafa Perfumes își desăvârșește magia creatoare în prezenta apă de parfum! Cu adevărat, o operă de artă!!!"Adeeb" (80 ml) se bucură de o prezentare de excepție! Ceva absolut original : sticla apei de parfum se ascunde de ochii posesorului printre paginile unui jurnal cu zeci și zeci de file (foi v..
100 lei 150 lei
Pentru început aroma parfumului are o puternică notă citrică, dar puțină răbdare, și începe să dezvăluie o aromă puternică de cardamon, cu note subtile de lavandă și iasomie. Mirosul clasic al trandafirilor și iasomiei te învăluie subtil, iar tonurile lemnoase de santal, iarba de vetiver și cedru, a..
80 lei 90 lei
HUB AL KHAYALI HUB AL KHAYALI
Out Of Stock
Brand: LATTAFA
O creație superbă și intrigantă, cu o notă de parfum foarte bogată, parfumul unisex HUB AL KHAYALI cucerește pe oricine îl miroase.O notă florală de nucă cu o picătură de mosc picant, șofran, scorțișoară și cuișoare împodobite cu lemn de santal, fac din Hub Al Khayali un parfum foarte aromat.Parfumu..
90 lei
Brand: LATTAFA
Maahir este un parfum de înaltă calitate, cu o prezentare de excepție la un preț imbatabil. Este un parfum unisex, potrivit pentru întreaga familie, la orice vârstă. Are o aromă puternică și intensă ce durează și te însoțește pe parcursul întregii zile. Acest parfum face parte din colecția de lux a ..
180 lei 250 lei
Parfumul OUD AL SAYAD by Ard Al Zaafaran este un exemplu spectaculos de parfum oriental, cu note dulci, condimentate și afumate însoțite de vanilie delicioasă și chihlimbar...
85 lei
Oudi are o aromă tradițională orientală dulce și picantă; este clasic și energic reprezentând parfumul unui visător. Un parfum oriental prețios care combină notele lemnoase cu condimentele, descriind un parfum elegant și extrem de persistent. Oudi este în mod cert alegerea unei persoane rafinate !..
85 lei
Brand: LATTAFA
RAGHBA WOOD INTENSE by Lattafa este un parfum ce evidențiază aromele diverselor tipuri de lemn combinate cu caramel dulce, folosindu-se de o bază orientală. Caracterul parfumului Raghba Wood Intense este pus în evidență de simfonia condimentelor armonioase și îndrăznețe...
95 lei
În traducere Ambasadorul Oud-ului, acest parfum unisex este o odă adusă mirosului pur oriental. Un parfum puternic, cu un iz lemnos, ușor citric. O revelație a parfumierului care aduce în prim plan note de rășină de lemn oud și lămâiță...
80 lei 95 lei
SAMA DUBAI GOLDEN OUD by Suroori este un parfum unisex. Se deschide floral-fructat, dar energizant, construit pe notele de citrice suculente și corzi delicate dulci de iasomie, trandafir, orhidee. Un parfum echilibrat, dulceag cu note persistente de oud. Un parfum sofisticat de zi cu zi...
80 lei 95 lei
Brand: LATTAFA
"Parfumul SHEIKH AL ARAB by Ard Al Zaafaran seduce cu aromele proaspete, picante. Nota de vârf florală este oferită de rozmarin și flori parfumate de portocal însoțite de lămâi proaspete. Mușcatele, lăcrămioarele și salvia continuă linia proaspătă, florală în notele de mijloc. Baza este minunat de m..
85 lei 95 lei
Brand: Swiss Arabian
GHARAAM by Swiss Arabian este un parfum aromat, lemnos, de culoarea chihlimbarului, inspirat de primii pași în călătoria dragostei, când ochii dansează și inimile strălucesc. Gharaam te ispitește pe o cale irezistibilă prin aroma narcotică a petalelor prețioase de iasomie, împreună cu șofranul, cel ..
250 lei 290 lei
Brand: Swiss Arabian
HAYAAM by Swiss Arabian este un parfum lemnos, cu note de pielărie, inspirat din dragoste, care te face să te pierzi în aromele lui. Pasiunea îți îmbrățișează fiecare gând și ochii tăi strălucesc la fiecare privire pe care o împărtășești. Notele orbitoare de citrice îți fac sufletul să danseze pe ri..
250 lei 290 lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.