Menu
Your Cart

Shirley May

Brand: Shirley May
121 VIP NOIR by Shirley May este un parfum captivant, aromatic, ușor picant, creat parcă special pentru nopți lungi de petrecere. Creează în jurul celui ce-l folosește o aură elegantă și atractivă, ce magnetizează atenția tuturor. Temperamental și energic, 121 VIP NOIR debutează cu note focoase de a..
50 lei 80 lei
Brand: Shirley May
BEDAZZLE by Shirley May este un parfum ușor gurmand, de flori și fructe. Tonurile florale delicate vă învăluie într-un parfum subtil și pur, cu efect foarte feminin și senzual. Debutează cu accente proaspete și intense, de citrice, completate de un acord fresh, și de tonuri de rodie zemoasă. Inima p..
50 lei 100 lei
Brand: Shirley May
BELLE VIE by Shirley May este simbolul libertății și al fericirii, o odă adusă tuturor frumuseților vieții. Aroma exclusiv feminină a fost creată pentru a le aduce tuturor zâmbetul pe buze. Este un parfum dulce, de fructe și flori, sofisticat, pentru femeia cu încredere în sine, ce refuză dictatele ..
50 lei 80 lei
Brand: Shirley May
BLACK DIAMOND by Shirley May, o doză de adrenalină pentru o eroină pe cât de glamour, pe atât de impertinentă și aflată în căutarea extazului. Dă dependență? Cu siguranță!Să trăiești viața la superlativ... Să urmezi dorințele și instinctul, să spargi barierele și să-ți asumi unicitatea. Charismatică..
50 lei 80 lei
Brand: Shirley May
BLACK KNIGHT by Shirley May este cheia ce poate ajuta la deschiderea ușilor secrete ale sufletului, ce a devenit o expresie a libertății, a dorinței de aventuri și noi descoperiri, a perseverenței și a voinței. Acesta are un miros cu adevărat masculin, ce subliniază cu succes individualitatea. Este ..
65 lei
Brand: Shirley May
Forță, carismă și pasiune. Toate sunt evocate de apa de toaletă BLUE DELUXE by Shirley May. Un parfum plin de caracter și de individualitate, ce își dezvăluie temperamentul seducător prin intermediul prospețimii aromelor Mării Mediterane. Blue Deluxe este un parfum fougère acvatic, cu multă personal..
50 lei
Brand: Shirley May
Parfumul BOMBELLE by Shirley May conține un cocktail de fructe suculente, cu flori romantice și tonuri calde. Flaconul roz delicat vă face ziua mai frumoasă, iar, datorită compoziției jucăușe, proaspătă și captivantă, de flori și fructe, vă veți simți absolut irezistibilă. Bombelle debutează jucăuș,..
50 lei
Brand: Shirley May
Feminină, sofisticată și elegantă. Aceasta este apa de toaletă pentru femei CHOICE by Shirley May, ce reflectă stilul atemporal și simțul pentru detalii. Compoziția florală de tip chypre este potrivită atât pentru zi, cât și la ocazii deosebite, de exemplu la o rochie elegantă de seară. Choice debut..
50 lei
Brand: Shirley May
DARK LEGEND by Shirley May este un parfum masculin, condimentat-fougere. Ingredientele sunt asamblate într-un recipient negru mat, ce poartă semnătura brandului și pare un accesoriu menit să devină indispensabil din colecția oricărui bărbat practic, ce debordează personalitate. Incipitul herbal este..
50 lei
Brand: Shirley May
Obișnuiți-vă să obțineți complimente zilnice! Apa de toaletă DIVA IN LOVE by Shirley May subliniază stilul decadent al femeilor romantice și evocă atmosfera veselă, entuziastă și lipsită de griji a vacanței mult visate. Aroma floral-fructată reflectă o senzualitate puternică ce fascinează încă de la..
50 lei
Brand: Shirley May
Eleganța pură nu se demodează niciodată. Când se adaugă un strop de ingeniozitate și stil, rezultatul poate fi la fel de irezistibil ca ESSENTIAL BLANC by Shirley May. Acest parfum vă învăluie în esența sa masculină și sigură pe sine. Parfumul înviorează din primul moment, când debutează cu arome de..
50 lei
Brand: Shirley May
ESSENTIAL ROUGE by Shirley May este fără îndoială o semnătură pregnantă a masculinității, având în vedere notele spicy pe care le afișează de la prima pulverizare, până în profunzimea aromelor ce stau la baza compoziției sale. Deschiderea citrică face o introducere spectaculoasă în inima dulce și pi..
50 lei
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.